SHAGEMBE.DK | AFRIKANSK OPTRÆDEN | AFRIKANSK WORKSHOPS | HISTORIEFORTÆLLING | TRASH 2 TOY | BAGGRUND OG LINKS | KONTAKT

Afrikansk dans kolage

Et websted om mere end dans og spil

- Du vil på dette websted finde beskrivelser af optræden, workshops, kurser og oplevelsesrum med Afrikansk Dans, Trommespil og Kultur for både børn og voksne.

Disse tilbud med Afrikansk kultur indeholder en bred vifte af oplevelse og læring:...

  Her finder du også tilbud om:...

  - KUCHEZA = Østafrikansk samspil, Improvisation og koreografi -

  - At danse en fortælling - Sprogstimulering - Musikalske kønsroller -

  - Afrikansk historiefortælling for børn & for voksne (på dansk/engelsk) -

  - Afrikansk Genbrugslegetøj - Anti-Mobning, inklusion og fællesskab -

  - Tema-projekter, værkstedstilbud og oplevelsesrum -

  - Foredrag: "Den 3. Verden i Baghaven" -

Det var mødet med KUCHEZA - den dynamiske Østafrikanske tromme-danse- og musiktradition, som bragte mig til Tanzania og Afrika første gang. Jeg blev hurtig fascineret af deres innovative og sprudlende fantasi, ikke kun når det galdt dans & musik, men i alle livets forhold.

Hvor vi i Vesten køber en ting eller løsning, lærte jeg i Tanzania at løsningen kan være at lære en færdighed, bygge det fornødne selv, gerne med genbrug og improvisation. Er det et menneskeligt problem? - Hvis man var syg, havde brug for hjælp eller for at blive glad og mærke fællesskab - så havde Dansegruppen, og deres medicinmand & danseleder nok en løsning.

- Derfor handler Afrikansk Dans & Kultur ikke kun om en unik pædagogisk og kraftfuld musikalsk kultur - det handler om D.I.Y. - Do It Yourself - gør det selv og med dine medmennesker. Lav det selv istedet for at købe - en klima-ansvarlig handlemåde, som vi kan lærer af...